Profesionálne služby
zámorského balenia

V rámci našich služieb poskytujeme profesionálne zámorské balenie a prepravu. S viac ako 20 ročnou praxou na trhu sme realizovali viac ako 5.000 úspešných projektov. Naše profesionálne služby zahŕňajú individuálny prístup ku každému baleniu, využitie najmodernejších baliacich postupov a certifikovaných materiálov. Ponúkame poistenie zodpovednosti za škodu a garantujeme, že všetky naše balenia spĺňajú medzinárodné štandardy.

S našim odborným prístupom a skúsenosťami zaručujeme, že vaše produkty budú bezpečne zabalené a pripravené na export kdekoľvek na svete.

Zámorské balenia

Keď je vaša zásielka určená na veľkú vzdialenosť, naše zámorské balenie je ideálnou voľbou. Naše balenia sú špeciálne navrhnuté na odolnosť voči náročným podmienkam kontajnerovej prepravy.

Prepravné obaly

Pripravíme pre vas riešenie na mieru, aby bola maximalizovaná bezpečnosť a ochrana vášho tovaru počas prepravy. Ponúkame širokú škálu riešení prepravných obalov, ktoré sú prispôsobené vašim špecifickým potrebám.

Drevené palety

Naše drevené obaly a palety zabezpečujú bezpečnú a kvalitnú prepravu tovaru. Spĺňajú medzinárodné štandardy FAO ISPM 15 a sú certifikované podľa IPPC a PEFC. Sú ideálne pre exportné balenie.

Prečo si vybrať nás?

Sme rodinná firma

Pracujeme rýchlo a spoľahlivo

Máme viac ako 20 ročné skúsenosti

Rozumieme výkresovej dokumentácii

Sme certifikovaná spoločnosť

Rozumieme logistickým procesom

Inovujeme výrobné procesy a technológie

Sme zodpovední, flexibilní a dodržiavame termíny

Komunikujeme vo viacerých cudzích jazykoch

Sme ekologickí a zhodnocujeme odpady

Kontaktujte nás